1461 Trabzon'dan Fenerbahçe'ye cevap

1461 Trabzon Kulübü, Fenerbahçe'nin mücadelede yaşanan olaylarla ilgili yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

Haber; DHA
Sporx'e ücretsiz abone ol,ilk bilen sen ol!
1461 Trabzon'dan Fenerbahçe'ye cevap
Klavye okları ile sonraki ya da önceki habere geçebilirsiniz.
15 Ocak 2013 14:44
Ziraat Türkiye Kupası'nda Pazar akşamı Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda oynanan 1461 Trabzon Fenerbahçe karşılaşmasının ardından Fenerbahçe'nin yaptığı açıklamaya 1461 Trabzon'dan fotoğraflı yanıt geldi.

"ŞİDDETİN HER TÜRLÜSÜNE KARŞIYIZ"

1461 Trabzon resmi internet sitesinde "Şiddet her yerde şiddettir" başlığıyla yayınlanan açıklamada, "Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz pazar günü Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nda takımımızla Fenerbahçe arasında oynanan müsabakada yaşanan istenmeyen görüntülerin ardından bilinçli bir kamuoyu oluşturulmaya çalışılmaktadır. 1461 Trabzon Kulübü olarak futbolda şiddetin her türlüsüne ve hangi sahada olursa olsun tamamına karşı olduğumuzun bilinmesini isteriz" denildi.

"DAHA ÇARPICI ÖRNEKLER ORTADAYKEN.."

Açıklamada, Fenerbahçe taraftarlarının daha önce çıkardığı olaylara atıfta bulunularak, "Türk futbolunda daha çarpıcı örnekler ortadayken, devletin polisine, araçlarına yapılan saldırılar, sahaya atılan koltuklar, hafızalardan silinmemişken, şiddeti sadece Trabzon kentiyle özdeşleştirme çabasını iyi niyetli ve sağduyulu bir yaklaşım tarzı olarak görmediğimizin bilinmesini isteriz. Şiddet Türkiye'de engelliler dahil tüm spor organizasyonlarının ortak sorunudur ve ancak objektif bakış açısıyla standart uygulamalarla ortadan kaldırılabilir" ifadesi kullanıldı.

Açıklamanın diğer kısmında ise Fenerbahçe taraftarlarının Saraçoğlu stadyumunda çıkardığı olaylar ve Kadıköy'de polis araçlarının devrilerek yakılmasının fotoğrafları kamuoyuna hatırlatıldı.

GÜNÜN İLGİ ÇEKEN VİDEOSU
Tümü
 Reklam